Składniki:
- 2 piersi z kurczaka;
- przyprawa do gyrosa;
- ketchup;
- korniszony;
- kukurydza;
- kapusta pekińska;
- majonez;
Pierś kroimy w kosteczki. Dusimy ją na patelni i dodajemy przyprawę. Czekamy, aż mięso ostygnie. Kiedy będzie już zimne, wsypujemy do naczynia żaroodpornego, polewamy ketchupem. Następnie ogórki kroimy w kosteczkę i również dodajemy do naczynia. Na korniszony sypiemy kukurydzę oraz pokrojoną kapustę pekińską. Powierzchnię sałatki smarujemy majonezem.
WSZYSTKO UKŁADAMY WARSTWAMI!!! Smacznego!!

Alicja Ochman


Zaloguj

Zaloguj się

Nazwa *
Hasło *
Zapamiętaj mnie
luty 2018
P W Ś C Pt S N
29 30 31 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 1 2 3 4

Dzwonki

1. 08:15 - 09:00
2. 09:10 - 09:55
3. 10:05 - 10:50
4. 11:00 - 11:45
5. 12:00 - 12:45
6. 13:00 - 13:45
7. 13:50 - 14:35
8. 14:40 - 15:25

Nasze certyfikaty